MARMELADA OD VIŠANJA Oboriće s nogu sve koji je budu probali, zato najbolje stavite duplu meru
Fenomenalnog ukusa, prste da poližete.
Potrebno je
- 1 kg višanja (bez koštica)
- 400 g šećera
- 1 limun (sok)
Priprema:
Višnje operite i očistite od koštica. U šerpu stavite višnje, šećer i limunov sok, pa kuvajte dok se višnje ne raspadnu.
Kada se marmelada zgusne, sipajte je u sterilizovane tegle i zatvorite.
BAKINA PROJA Ukus će vas odmah vratiti u detinjstvo, bolji recept ne postoji
Ispečenu proju lagano poprskajte vodom...
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
Komentari (0)