AKO JOŠ NISTE PRIMILI PLATU, onda je ovaj meksički pirinač s crvenim pasuljem pravi recept za vas
Ako volite, pre nego što dodate pirinač, možete da propržite crvenu paprik isečenu na kockice. Ovo jelo možete poslužiti samostalno ili kao prilog mesu.

Meksički pirinač s crvenim pasuljem
Sastojci:
200 g pirinča
3 kašike ulja
1 kašika biozačina
230 g crvenog pasulja iz konzerve
200 g kukuruza
200 ml pelat
1 kašika seckanog svežeg korijandera
1 prstohvat ljute paprike u prahu
so, biber
Priprema:
Zagrejte ulje i na njega stavite opran i oceđen pirinač.Zagrevajte ga uz mešanje dok ne postane staklast, a zatim sipajte vrelu vodu da pirinač ogrezne. Dodajte biozačun i dinstajte dok pirinač ne bude gotov. Ubacite oceđeni pasulj, kukuruz šećerac i pasirani paradajz. o potrebi jelo posolite, pospite sveže mlevenim biberom, čili paprikom i korijanderom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

HRSKAVI ITALIJANSKI KANTUČINI Neodoljivi keksići sa bademom koji super idu uz kafu ili čaj
Čuveni italijanski keksići sa bademom iz Toskane peku se dvaput kako bi bili što hrskaviji. Savršeno idu uz kafu ili čaj, a mogu da zamene desert ili užinu. Priprema je krajnje jednostavna, a ukus neodoljiv.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.
Komentari (0)