"SLATKO KUVA, A JOŠ SLAĐE PAPA" Osmogodišnjak pokazao kako se sprema ukusan, a jeftin doručak, ljudi oduševljeni, traže recept
Sastojci za ovo jelo su jeftini, a vreme spremanja kratko, posebno što nema prljavog posuđa, prskanja ulja
Ukusniji doručak od ovog ne postoji. Video kako ovaj osmogodišnjak na klamenoj ploči sprema sendvič sa jajima oduševio je korisnike na društvanim mrežama. Ne zna se da li dečak slađe sprema ili slađe jede svoj obrok.
Sastojci za ovo jelo su jeftini, a vreme spremanja kratko, posebno što nema prljavog posuđa, prskanja ulja. Dovoljno je testo za lepinju, jedno jaje, list salate i mladi luk. Dok se na improvizovanoj plotni peče hleb, mali kuvar uliva jaje i za tren oka gotov doručak.
Hiljade oduševljenih komentara govori da je dečko rođen za kuvara: "On sam sprema svoj obrok i to je uspeh za dete", "bravo mali kuvar", "Slatko kuva, a još slađe papa", "sprema bolje od mene".
Možda vas zanima:
NAJGORA GREŠKA KOJA UPROPASTI SVE KOLAČE Kore splasnu, krem bude grozan! 1 savet rešava problem
Da bi testo moglo da naraste, neophodno je da se šećer i puter dobro umute
DEFINITIVNO NAJBOLJI RECEPT ZA DOMAĆI SATARAŠ Idealan letnji ručak pun vitamina
Satarš je omiljeno jelo gotovo svima tokom visokih temperatura, jer sadrži puno povrća i osvežava
ZBOG NJE SE PREKIDA DIJETA Čoko plazma torta, slatkiš čiji ukus vole sve generacije
Plazma i čokolada su omiljene namirnice mališana, te im je čoko-plazma torta jedna od omiljenih, ni odrasli joj ne mogu odoleti
Da se zasladite posle ručka: Brz, preukusan i jeftin kolač za svaki dan, bukvalno gotov za 5 minuta
Ovaj kolač je čist dokaz da najjednostavnije stvari ispadnu najbolje
BORŠČ Ruska supa koja jača imunitet u trenu, a boju duguje ovom povrću
Ruski specijalitet poznat po intenzivnoj crvenoj boji, kao stvoren za hladne dane.
DONER KEBAB Turski specijalitet je savršen kec u rukavu, za ručak koji se pamti
Ime je dobio od reči „doner“ koja potiče od turskog glagola „donmek“, što znači „okrenuti se“. Meso se peče satima na ražnju i seče kada postane hrskavo. Prvobitno se pravilo samo od jagnjetine i služilo na tanjiru. Vremenom je počelo da se služi u lepinji, prilagođavajući na taj način recept uličnoj prodaji. Ređanjem tankih mariniranih šnicli od jagnjetine, piletine ili drugog mesa na uspravni ražnjić dobije se znatno zanimljiviji ukus. U grčkoj verziji se služi kao giros, pa se dodaje pomfrit, paradajz, crni luk i caciki salata.
FANTASTIČNO VARIVO NA BOSANSKI NAČIN Pikantan gulaš, preukusan, a podiže snagu do maksimuma
Razgalite se, okrepite i zagrejte ovim zdravim ručkom
AMERIČKE PALAČINKE PO ORIGINALNOM RECEPTU Sočne i slatke, a idealne za lepo druženje sa prijateljima
Originalno se služe sa javorovim sirupom i šlagom, a možete da dodate umesto toga lešnik krem, med ili prilog po želji.
HALONGOTOR Švedski kolačići sa džemom koji sjajnu idu uz čaj ili kafu
Švedski tradicionalni kolačići postoje još od 1960 ih, a prave se krajnje jednostavno.
Komentari (0)