KOREJSKE ĆUFTE Od samo 5 sastojaka napravite ukusne ćufte koje možete i da zamrznete
Pripremite mesne ćufte od samo 5 sastojaka, a koje možete i da zamrznete i ostavite za kasnije.

Sastojci
- 500 g mlevene junetine
- 10 usitnjenih slanih krekera
- 2-3 mlada luka
- 4 čena belog luka
- 2 kašičice vegete
Priprema
Rernu zagrejte na 220 °C.
U velikoj činijii pomiešajte mlevenu junetinu, krekere, naseckani mladi luk, sitno narezani beli luk i vegetu.
Od pripremljene smese oblikujte 12 ćuftica i posložite na lim obložen papirom za pečenje.
Pecite ih oko 15 minuta, odnosno dok ne porumene. Korejske ćufte poslužite tople s kuvanim nudlama ili basmati pirinčem prelivene soja sosom.
Savet
Ostatke mesnih ćufti možete smrznuti i kad želite zagrejati u rerni na 180°C te poslužiti.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica u sočnom spoju sa višnjama, ukusa koji se pamti
Osvežavajuća i voćna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

LUDLAB TORTA Čuvena mađarska poslastica sa višnjama koja budi sva čula
Kremasta i sočna, uzećete parče više.

BALA BAJANA Tradicionalni brazilski desert koji se topi u ustima
Prave se brzo i lako, a ukus je čista fantazija.

MASONICA Stari crnogorski specijalitet za savršen doručak
Služite toplo.

SAHER TORTA Donosimo vam originalni recept za neodoljivu čokoladnu poslasticu
Kremasta i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)