BELA TOPLA ČOKOLADA Slatka i kremasta, poći će vam voda na usta

Ivana Pavlović

16:00

Sezonski recepti 0

Zagrejaće vas u kišnim jesenjim danima, a uspeva svima.

bela topla čokolada
Shutterstock

Potrebno je

  • 500 ml mleka
  • 60 g bele čokolade
  • štapić vanile
  • štapić cimeta
  • 100 ml slatke pavlake

Priprema: 

Presecite štapić od vanile napola po dužini. Izvadite semenke pa stavite u mleko, dodajte cimet i ostavite da provri. Zatim, skinite sa vatre, pa pustite da odstoji 20 minuta. Procedite pa mleko opet zagrejte. Dodajte belu čokoladu, i mešajte, sve dok se ne otopi. Sipajte toplu čokoladu u visoku čašu, pa dekorišite umućenom slatkom pavlakom. Služite toplo. Bon appetit!

 

 

Komentari (0)

Loading