BELA TOPLA ČOKOLADA Slatka i kremasta, poći će vam voda na usta
Zagrejaće vas u kišnim jesenjim danima, a uspeva svima.
Potrebno je
- 500 ml mleka
- 60 g bele čokolade
- štapić vanile
- štapić cimeta
- 100 ml slatke pavlake
Priprema:
Presecite štapić od vanile napola po dužini. Izvadite semenke pa stavite u mleko, dodajte cimet i ostavite da provri. Zatim, skinite sa vatre, pa pustite da odstoji 20 minuta. Procedite pa mleko opet zagrejte. Dodajte belu čokoladu, i mešajte, sve dok se ne otopi. Sipajte toplu čokoladu u visoku čašu, pa dekorišite umućenom slatkom pavlakom. Služite toplo. Bon appetit!
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)