DODAJTE OVO U TESTO I NARAŠĆE KAO LUDO Provereni trik koji svaki put uspe, a kiflice budu neodoljive
Tajni sastojak da testo svaki put uspe, a hlebovi i kiflice budu nikad lepši.
Jabukovo sirće
Dodajte kašiku jabukovog sirćeta u svako testo. Testo će bolje da naraste, dodaje na ukusu, a zdravo je.
Potrebno je da namirnice budu sveže
Koristite svež kvasac i brašno.
Sastojci sobne temperature
Koristite puter i jaja sobne temperature.
Nemojte da preterujete sa praškom za pecivo
Testo stavljajte u već zagrejanu rernu
Pustite 10 do 15 minuta od kada se rerna zagreje, pa tek onda ubacite testo.
Možda vas zanima:
UNIVERZALNO TESTO ZA SVA PECIVA Ne treba da se mesi i uspeva svima, a kiflice nikad bolje
Nema mešenja, a savršeno za slana i slatka peciva.
POJEŠĆETE CEO PLEH Slasni burek sa spanaćem je em zdrav em ukusan
Pravićete ga stalno.
GRUZIJSKI HAČAPURI STOMAK NAPUNI Preukusno testo dopašće se svima!
Oduševiće vas kako se lako sprema.
PICA ZA SVAČIJI UKUS Recept za vege varijantu ovog jela je ODLIČAN
U njoj su nesvakidašnji sastojci.
PADOBRANCI Jugoslovenski slatkiš koji su pravile sve bake, sa sočnim filom, odmah vraća u dane detinjstva
Sočni i slatki sitni kolači, ukusa koji priča priče.
NEODOLJIVA JESENJA SALATA Sa sirom i jajima, nema kremastije, a pravi se nikad lakše
Služite je samostalno ili dodajte kao prilog, svaki zalogaj je raj za nepca.
NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
DOMAĆI HLEB Umesto mešenja treba samo varjača, a biće svež i nekoliko dana
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.
TRIK KOJI ČISTI RERNU BEZ STRUGANJA I RIBANJA Nikad lakše, a nije u pitanju soda bikarbona
Očistite rernu od tvrdokornih masnoća, na jednostavan i lak način.
Komentari (0)