POSNI KREM BRULE Francuski desert raspametiće i one koji ne vole slatko
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

OČARAVAJUĆI EKLERI SA KAFOM Super idu uz omiljeni napitak, a nikad kremastiji
Mirisni i savršeni, bićete oduševljeni.

KREMASTI EKLERI Super idu uz kafu, a tope se u ustima, najbolje odmah stavite duplu meru
Savršeni za sve svečane prilike, gosti će biti oduševljeni.

ČOKO MAFIN Neodoljivi slatkiš koji se topi u ustima, za savršeno jutro
Mirisni i slatki, nestaće sa stola čim se postave.

BRZI DESERT SA BUNDEVOM I KIKIRIKIJEM Drugačiji i sladak, poćiće vam voda na usta
Pravi se lako, a pojede brzo.
- 300 g sirovog indijskog oraha
- 200 ml vode
- 300 ml pavlake od kokosa ili biljne pavlake
- 2 pakovanja vanile
- 3 kašike kokosovog šećera
- 4 kašike skroba
Za posipanje:
- smeđi šećer
Priprema:
Indijski orah potopite 24 sata u vodi. Onda stavite u blender i izblendajte, da dobijete glatku kašu. Zasebno pomešajte kokosovu pavlaku, vanilu, kokosov šećer i skrob. Umešajte pire od indijskog oraha. Promešajte sve, pa sipajte u posudice, ali ne do vrha. Pospite smeđim šećerom. Stavite posudice u pleh sa hladnom vodom, koja treba da doseže do polovine posudica. Pecite krem brule 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Ostavite par sati u frižideru. Bon appetit!

HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE Miriše na Grčku, a nikad slasniji, za savršenu večeru
Pravi se lako, a osvaja ukusom.

KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Gosti će je obožavati, a skroz je kremasta i slasna
Služite uz meso ili ribu.

ČUVENA LINCER TORTA Recept iz 1653 godine koji domaćice međusobno dele
Čuvena austrijska poslastica neobičnog izgleda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.
Komentari (0)