DOMAĆI MASKARPONE SIR Biće savršeno kremast, a potrebno vam je samo 2 sastojka
Pravi se lako, a savršenog je ukusa.
Potrebno je:
- 500 ml slatke pavlake za šlag
- 1 kašika limunovog soka
Priprema:
U činiju stavite slatku pavlaku. Onda je zagrejte u tiganju na srednjoj vatri do ključanja. Onda je skinite sa ringle i ohladite par minuta, uz neprestano mešanje. Onda vratite pavlaku na vatru dok ne provri, pa skinite i sipajte limunov sok, uz mešanje nekoliko minuta. Ostavite da se prohladi. Cediljku pokrijte debelom gazom, pa stavite u činiju. Zatim, sipajte smesu na gazu, pa ostavite u frižideru preko noći.
Možda vas zanima:
DOMAĆI MASKARPONE SIR Gotov očas posla i treba vam samo 2 sastojka, a savršen za tiramisu
Nema ko vam neće tražiti recept.
DOMAĆI MASKARPONE SIR Tiramisu će biti savršen, a pravi se očas posla
Kremast i lagan, bićete oduševljeni.
NAJUKUSNIJI DOMAĆI SIR Napravi se lako, a super ide uz razna jela
Trajaće oko nedelju dana, a bićete oduševljeni koliko je ukusan.
DOMAĆA MOCARELA Pravi se lako, a još bolja od one kupovne
Potrebno vam je samo 2 sastojka.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)