NEODOLJIVE POSNE PRŽENICE Jedan sastojak im daje poseban šmek, a savršene uz kafu za doručak
Mirisne i sočne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 6 kriški hleba
- 200 ml biljnog mleka
- 1 kašika šećera
- 1 kašičica vanilinog šećera
- prstohvat soli
- ulje
- cimet
- voće
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte biljno mleko, šećer, vanilin šećer,prstohvat soli i cimet. Umačite kriške hleba u pripremljenu smesu. Pržite oko 2-3 minuta sa svake strane. Izvadite i ostavite na papirnom ubrusu da se prženice ocede od viška ulja.
Možda vas zanima:
POSNE PRŽENICE Super idu uz ajvar i posnu paštetu, brzi doručak koji će ukućani obožavati
Mekane i sočne, a brzo gotove.
POSNE PRŽENICE Nimalo ne zaostaju za originalom, za savršen doručak
Dodajte slani ili slatki prilog po želji.
SLATKE PRŽENICE NIKO NE ODBIJA Prave se lako i nisu masne, a svi ih vole
Savršeno idu uz jogurt ili kafu.
JEDNOSTAVNI TRIKOVI ZA SAVRŠENE PRŽENICE Biće sočne i mekane kao duša
Primenite ove trikove i uživajte u savršenim prženicama.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)