GRČKA SALATA Donosimo vam originalni recept, imaćete osećaj kao da ste na moru
Osvežavajuća i zasitna, krepi organizam u trenu.
Potrebno je:
- 400 g feta sira
- 1 veći krastavac
- 2 veća paradajza
- 1 veća paprika babura
- 1 ljubičasti luk srednje veličine
- 150 g maslinki
- maslinovo ulje
- so
- origano
Priprema:
Isecite luk na listiće, a papriku na rezance. Isecite paradajz na kolutove, pa prepolovite. Isto uradite i sa krastavcem. Ređajte red krastavaca, pa ih malo posolite i pospite sa maslinovim uljem. Onda dodajte red paradajza pa posolite, pouljite i pospite origanom, paprikom i maslinkama. Sve dobro promešajte. Preko stavite sir pa pospite origanom i pouljite.
Možda vas zanima:
NAJUKUSNIJA KUPUS SALATA Ova dva sastojka joj daju poseban šmek, i totalno menjaju ukus
Karmelizovani luk i pavlaka dodaju na ukusu.
KISELA SALATA OD PLAVOG PATLIDŽANA Super ide uz roštilj i pečenje, a gotova očas posla
Pravo letnje osveženje, pravićete stalno.
URNEBES SALATA PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Gotova za 5 minuta i ljuta, super ide uz roštilj
Pravi se lako, a dodaje na ukusu svakom jelu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)