PASTA SA KREM SIROM I SUVIM VRATOM Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Kremasta i slasna, ukusa koji se pamti.
Potrebno je:
- 200 g makarona
- 200 g suvog vrata
- 200 g krem sira
- 50 g prženog susama
Priprema:
Makarone skuvajte prema uputstvu. Suvi vrat iseckajte na kockice, pa pomešajte sa krem sirom, prženim susamom i začinima po ukusu. Makarone procedite, pa dodajte mešavini od ostalih sastojaka. Služite hladno.
Možda vas zanima:
KAFANSKI GRAŠAK NIKO NE ODBIJA Jedan sastojak mu daje poseban šmek
Svaki zalogaj je raj za nepca.
KREMASTA PASTA SA 4 VRSTE SIRA Ukućani će stajati u redu za još
Ručak u kome će uživati cela porodica.
MUSAKA SA PŠENICOM I SUVIM ŠLJIVAMA Polovina nestane dok je još u plehu
Kremasta, zasitna i slasna, a posna.
KREMASTA MUSAKA SA ŠAMPINJONIMA Klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Ručak za čistu desetku koji će cela porodica obožavati.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)