RIBLJI PAPRIKAŠ GREJE DUŠU I TELO Posni ručak koji pomera granice dobrog ukusa

Ivana Pavlović

16:00

Sezonski recepti 0

Samo dodajte salatu po želji.

riblji paprikaš
Shutterstock

Potrebno je:

  • 600 g fileta oslića ili šarana
  • 1 velika glavica luka
  • 1 kašičica aleve paprike
  • 1 lovorov list
  • so
  • biber
  • peršun
  • 1 krompir

Priprema:

Sitno seckan crni luk prodinstajte u šerpi sa vodom, oko 10 do 15 minuta. Onda dodajte mlevenu začinsku papriku, so i lovor, malo soli i seckan krompir. Zatim prelijte vodom i kuvajte sve dok ne omekša, oko 15 do 20 minuta. Dodajte ribu i kuvajte još 12 minuta, sve dok ne omekša. Onda dodajte sitno seckan peršun pa malo pobiberite paprikaš

 

Komentari (0)

Loading