PAŠTETA OD SARDINA SUPER IDE UZ TOST Zdrava i ukusna, taman za doručak
Bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je:
- 1 konzerva sardina
- 100 g posnog majoneza
- 1 kašičica senfa
- 1 kašičica limunovog soka
- 1-2 čena belog luka, sitno zdrobljena
- 1 mala veza peršuna, sitno seckana
- so i biber po ukusu
Priprema:
Ocedite sardine od ulja ih u blenderu sameljite u glatku pastu. Onda dodajte posni majonez, limunov sok i senf. Promešajte dobro da se sastojci sjedine. Zatim dodajte beli luk i seckani peršun. Posolite i pobiberite paštetu.
Možda vas zanima:
PAŠTETA OD KIKIRIKIJA ZA POST NA VODI Energetska bomba od koje ćete biti siti satima
Savršena za samostalno mazanje na hleb, ali i sočne posne sendviče.
ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
PAŠTETA SA TUNJEVINOM Posna i slasna, a zdrava, za savršen početak dana
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.
POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
RUM TORTA ZA LENJE DOMAĆICE Nema pečenja, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
PAŠTETA OD SARDINA SUPER IDE UZ TOST Zdrava i ukusna, taman za doručak
Bićete oduševljeni ukusom.
DUBAI BAKLAVA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE Zaborvićete i na čokoladu i na čizkejk
Poslastica kojoj neće odoleti ni najveći sladokusci.
RUŽA POGAČA SA BELIM LUKOM Klasik iz bakine kuhinje koji miriše na detinjstvo
Zamiriše cela kuća dok se peče.
POSNE PIHTIJE SE TOPE U USTIMA Sočne i mekane, i dupla mera je malo
Pravićete i kada nije post.
Komentari (0)