MAŠTOVITE PEČURKE Spoj ove gljive sa sardinom otopiće vaša nepca
Možete služiti kao predjelo.

Sastojci:
800 g šampinjona
2 konzerve sardine
1 pečena crvena paprika
100 g biljnog kačkavalja
1 limun
Priprema:
Šeširiće šampinjona poređajte u nauljen pleh. Sardine izmiksajte u blenderu zajedno s uljem iz konzerve. Dodajte sitno seckanu papriku i drškice šampinjona. Umešajte sok od limuna, posolite i pobiberite po ukusu. Punite šampinjone, pa pecite 15 minuta na 180 stepeni. Narendajte kačkavalj, pa zapecite još malo da se kačkavalj istopi.
Možda vas zanima:

NEOBIČNO PREDJELO Ako vam dolaze gosti, ove kuglice će ih raspametiti
Lako se prave i brzo jedu.
KAKVO SLASNO PREDJELO! Slana tost torta svakome će se dopasti, a idealna je za svečane prilike
Pravi se od ukusnih sastojaka.

ODLIČNO I BRZO PREDJELO Rolat od sira je po svačijem ukusu
Lako se pravi i odmah ćete ga pojesti.

PASTA SA PILETINOM Lagana, kremasta i zasitna, za savršen obrok
Sočna i ukusna, u pravoj eksploziji ukusa.

DOMAĆI HLEB OD BATATA Mekan kao duša i sočan, pravićete stalno
Pravi se lako, a pravi je raj za nepca.

VOJNIČKI PASULJ Ovako se spremao u JNA i bio nikad ukusniji
Slasni pasulj po tradicionalnom receptu.

ŠTRUDLA SA BUNDEVOM Mirisna poslastica u neodoljivom spoju ukusa
Sočna i drugačija, uzećete parče više.

POSNI ČOKOLADNI TARTUFI Raskošni kolači ukusa koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.
Komentari (0)