KAKVO SLASNO PREDJELO! Slana tost torta svakome će se dopasti, a idealna je za svečane prilike
Pravi se od ukusnih sastojaka.
Slana tost torta
Sastojci:
2 pakovanja tost hleba
400 ml majoneza
4 čaše pavlake
6 jaja
600 g šunkarice
400 g sira trapista
8 kiselih krastavaca
malo kečapa
Priprema:
Pomešati pavlaku i majonez i podeliti na tri jednaka dela. Ostale sastojke možete iseckati na kockice ili izrendati na krupno rende. U prvi deo staviti jaja i četiri kisela krastavca. U drugi deo staviti 400 g šunkarice i malo kečapa, da dobije crvenu boju. U treći deo staviti ostatak krastavaca, 200 g šunkarice i 300 g sira.
Na veću tacnu ređati parčiće tost hleba jedno do drugog, pa premazati prvim filom, na to ređati još jedan
red tosta, pa drugi fil i opet tost i treći fil. Sve to ukrasiti po želji, a najbolje sa 100 g sira koji vam je ostao.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEOBIČNO PREDJELO Ako vam dolaze gosti, ove kuglice će ih raspametiti
Lako se prave i brzo jedu.
ODLIČNO I BRZO PREDJELO Rolat od sira je po svačijem ukusu
Lako se pravi i odmah ćete ga pojesti.
SLANE LOPTICE OD POVRĆA Uposlite i najmlađe u pripremi ovog jela, oduševiće se
Praktične su i za jelo.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)