KAKVO SLASNO PREDJELO! Slana tost torta svakome će se dopasti, a idealna je za svečane prilike
Pravi se od ukusnih sastojaka.
Slana tost torta
Sastojci:
2 pakovanja tost hleba
400 ml majoneza
4 čaše pavlake
6 jaja
600 g šunkarice
400 g sira trapista
8 kiselih krastavaca
malo kečapa
Priprema:
Pomešati pavlaku i majonez i podeliti na tri jednaka dela. Ostale sastojke možete iseckati na kockice ili izrendati na krupno rende. U prvi deo staviti jaja i četiri kisela krastavca. U drugi deo staviti 400 g šunkarice i malo kečapa, da dobije crvenu boju. U treći deo staviti ostatak krastavaca, 200 g šunkarice i 300 g sira.
Na veću tacnu ređati parčiće tost hleba jedno do drugog, pa premazati prvim filom, na to ređati još jedan
red tosta, pa drugi fil i opet tost i treći fil. Sve to ukrasiti po želji, a najbolje sa 100 g sira koji vam je ostao.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEOBIČNO PREDJELO Ako vam dolaze gosti, ove kuglice će ih raspametiti
Lako se prave i brzo jedu.
ODLIČNO I BRZO PREDJELO Rolat od sira je po svačijem ukusu
Lako se pravi i odmah ćete ga pojesti.
SLANE LOPTICE OD POVRĆA Uposlite i najmlađe u pripremi ovog jela, oduševiće se
Praktične su i za jelo.
SUTLIJAŠ SA ČOKOLADOM Toliko je ukusan da nećete moći da prestanete da jedete
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.
KAKO DA NAPRAVITE SAVRŠENU PILEĆU SUPU? Dodajte ovaj sastojak i bićete oduševljeni ukusom
Jednostavan i primenljiv trik za bolji ukus pileće supe, najbolje probajte i uverite se.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)