ZNATE LI ŠTA JE PAPULA? Probajte da je napravite i ješćete je stalno!
Idealno je predjelo.
Papula
Možda vas zanima:


PREDJELO ZA POŽELETI Punjeni šampinjoni su jeftin obrok, a tako ukusan i zasiti brzo
Pravićete ih i bez posebnog razloga.

SLANO AUTENTIČNO LATINO PECIVO Empanade mogu biti i slane i slatke
Oduševite sve za stolom.
JELO SAMO TAKVO! Monaška pita je neodoljiva i za svakog gosta
Laka je za napraviti.
Sastojci:
500 g pasulja
2 glavice crnog luka
nekoliko čenova belog luka
2 dl ulja
so
aleva paprika
peršunov list
Priprema:
Pasulj treba prebrati, oprati, pa naliti hladnom vodom i pustiti da provri. Kada provri, tu vodu odliti, pa naliti
toplom vodom da ogrezne. Dodati sitno iseckane dve glavice crnog luka, pa kuvati dok voda ne pobeli, a
pasulj se sasvim ne raskuva. Pasulj se zatim procedi i dobro izgnječi, da se od njega napravi pire. Potom se posoli po ukusu, doda sitno iseckan beli luk. Na kraju se prelije uljem začinjenim sa malo aleve paprike i pospe seckanim peršunovim listom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)