PREDJELO ZA POŽELETI Punjeni šampinjoni su jeftin obrok, a tako ukusan i zasiti brzo
Pravićete ih i bez posebnog razloga.
Punjeni šampinjoni
Sastojci:
400 g šampinjon
200 g trapist sira
so, biber
beli luk u prahu
ulje
Priprema:
Šampinjone očistiti, ukloniti peteljke, pa ih složiti u tepsiju obloženu pek-papirom i svaku pečurku posoliti i pobiberiti. Polovinu drški pečuraka sitno iseckati, dodati im dve kašike ulja i malo belog luka u prahu, pa malo te smese stavljati u svaki šampinjon. Sir iseći na onoliko komadića koliko ima šampinjona i staviti po komadić na svaku pečurku. Punjene šampinjone peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni 30 minuta. Poslužiti toplo.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ZNATE LI ŠTA JE PAPULA? Probajte da je napravite i ješćete je stalno!
Idealno je predjelo.
RASHLADITE SE OVIM PREDJELOM Punjeni krastavac će vam odlično ići uz svaki obrok
Nije komplikovano da se napravi.
MAŠTOVITE PEČURKE Spoj ove gljive sa sardinom otopiće vaša nepca
Možete služiti kao predjelo.
SLANI ROLAT RAJ ZA NEPCA U trci za najbolje predjelo odmah bi pobedio, a gotov začas
Neodoljivo predjelo oduševiće sve goste, a ukusa koji priča priče.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)