NEODOLJIVO PIĆE DA ZAČINITE VEČE Punč od šampanjca i egzotičnog voća
Tako slatko i tako prijemčivo.
Punč od šampanjca i nara
Sastojci:
340 ml soka od nara
250 ml soka od kruške
60 ml likera od pomorandže
750 ml šampanjca (ili drugog penušavog vina)
Priprema:
U bokalu pomešajte liker od pomorandže i sok od nara i kruške. Lagano dolivajte šampanjac i promešajte tako da se dobije crvenkasto piće sa penušavom površinom. U čašu stavite kockice leda, te ulijte koktel.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KRALJICA SOČNOSTI Probajte rolovanu baklavu sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
ČOKOLADNI KLASIK PRAZNIČNOG STOLA Originalni kolač na malo drugačiji način
Svečani desert za sve prilike.
IZNENADITE SVOJA ČULA Desert u čaši koji će uneti egzotiku u vašu kuhinju
Citrusno voće daće posebnu notu ovom slatkišu.
NEMA LEPŠEG OBROKA OD DOMAĆEG Svečana čorba od kupusa i mesa
Zadovoljite sve ukućane.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)