NEMA LEPŠEG OBROKA OD DOMAĆEG Svečana čorba od kupusa i mesa
Zadovoljite sve ukućane.

Svečana čorba
Možda vas zanima:

GREJE DUŠU I TELO Hranljiva krem supa od pečuraka
Okrepiće vas u kratkom roku.

KUGLICE ZA SVE PRILIKE Sve sastojke imate u frižideru, napravite ih još večeras
Elegantne i idealne.

LEPŠA JE OD MRSNE VERZIJE Ovu salatu Srbi obožavaju, a laka je za pravljenje
Neizostavna je na srpsim slavljima.

NAPRAVITE DOBRO POZNATE MANTIJE NA BOSANSKI NAČIN ISMIRE COGO Prazan pleh u kratkom roku
Dobro poznat recept u nešto druhačijem izdanju.
Sastojci:
1 crni luk
3 čena belog luka
1 kašičica mlevene crvene paprike
1/4 šolje pirinča
1 l bujona
2 šolje usitnjenog suvog mesa
1 šolja kiselog kupusa
4 manja krompira
1 kašika vuster sosa
1 kašičica biljnog začina
1 lovorov list
so, biber
ulje
2 dl milerama
Priprema:
Na ulju dinstajte sitno seckan crni luk. Dodajte protisnut beli luk, crvenu papriku i brašno. Mešajte brzo da ne zagori. Ulijte bujon i sve lepo promešajte. Dodajte suvo meso, kockice krompira, pirinač, sitno seckani kupus (može i ribanac) i začine po redu. Kad provri, kuvajte još 15-20 minuta. Sklonite s vatre i kad se prohladi izvadite lovor, a umešajte mileram. Podesite začine i poslužite.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.

JAPANSKA SUPA RAMEN Drugačiji specijalitet koji krepi organizam u trenu
Bićete oduševljeni ukusom.

NAĆOSI NA DOMAĆI NAČIN Recept koji morate da znate, biće slasni kao oni iz bioskopa
Samo dodajte umak po želji.

POSNA TIRAMISU TORTA Savršen spoj palačinki i kafe, ukusa koji budi sva čula
Fenomenalna poslastica za dane Uskršnjeg posta.

SOČIVO SA KOMADIĆIMA SOJE Posni specijalitet koji će vas dugo držati sitim, ukusa koji budi sva čula
Sočno i slasno, a posno jelo.
Komentari (0)