NEIZOSTAVNE SU ZA DORUČAK Pogačice sa SIROM svakome će se dopasti
Proste su i jednostavne za pripremu.

Pogačice sa sirom
Možda vas zanima:

IDEALAN DORUČAK! Rolovane kobaje bez puno kalorija, a bićete dugo siti
Deca će ih obožavati.

IDEJA ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Poširana jaja sa SREMUŠEM se brzo sprema, a ukusno je
Isprobajte nešto novo.

DORUČAK ZA POŽELETI Omlet iz rerne zasitiće vas više nego običan
Neobično, zar ne?

BRZE, BRZINSKE Ko može da odoli toplim i ukusnim pogačicama od NEVEROVATNOG sastojka
Pun pogodak za doručak!
Sastojci:
1 jaje
250 g šećera
1 kg brašna
250 ml kiselog mleka
250 ml maslaca
1 kašičica sode
2 kašičice praška za pecivo
1 kašičica soli
80 g sira
100 ml mleka
Priprema:
U maloj posudi izmešajte kiselo mleko i sodu. U velikoj činiji pomešajte brašno, šećer, prašak za pecivo i so,
a zatim dodajte maslac. Zatim sjedinite obe smese i dobro izmešajte. Kada ste sve izmešali, dodajte izrendani sir i mleko, pa sjedinite masu. Oblikujte testo u loptu, pa ga ostavite da odstoji pola sata. Nakon toga ga istanjite tako da bude otprilike 3 cm debljine. Zatim modlom vadite skonse iz testa. Stavite ih
u tepsiju i premažite sa mlekom, pa pospite odozgo još malo rendanog sira. Pecite na 15 minuta na 250 stepeni.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.

POGAČA SA KAČKAVALJEM Kada probate ovaj recept, zaboravićete na sve ostale
Sočna i ukusna, najbolje služite uz šolju jogurta.

SOJA BURGER PO RECEPTU ZA ČISTU DESETKU Zaboravićete da nedostaje meso
Sočan i slasan, samo dodajte prilog po želji.

POSNA KINOA SA SPANAĆEM Glavno jelo ili prilog, na vama je da izaberete
Ukusna i zdrava, pravićete stalno.
Komentari (0)