ĆUFTE OD SPANAĆA Predivne loptice koje će deca obožavati
Napravite ove ćufte i deca će zavoleti spanać.
Sastojci:
250 g spanaća
150 g feta sira
50 g rendanog parmezana
50 g brašna
2 jaja
1 kašika ulja
so, biber
Priprema: Skuvati spanać. Iseckati ga i pomešati sa sirom i pola količine parmezana. Dodati brašno, biber i so po ukusu. Dobro izmešati i praviti loptice. Spuštati ih u vodu koja ključa. Kuvati nekoliko minuta. Ređati u posudu za pečenje, odozgo sipati ulje i preostali parmezan. Zapeći u zagrejanoj rerni, na 200 stepeni oko pola sata. Gotove po želji preliti kečapom.
Možda vas zanima:
SPECIJALITET SA SICILIJE Kaponata je tradicionalno jelo od povrća koje se krčka u paradajz sosu
Postoje razne verzije kaponate, a mi vam dajemo ovu jednostavnu od povrća. Možete da je jedete s hlebom kao glavno jelo ili kao prilog uz meso.
ĆUFTE OD SPANAĆA Zanimljive ukusne loptice pečene u rerni koje će svi obožavati
Zdrav i ukusan ručak.
ZA ZDRAVU I UKUSNU VEČERU Ćuftice od povrća uvek su dobar izbor
I mališani će se nuditi da vam pomognu u pravljenju.
IDEALNE ZA DANE POSTA Fantastične pljeskavice od povrća, raskošnog ukusa i mirisa
Zdravo jelo koje može biti ručak ili večera, a može se jesti i hladno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)