SAVRŠEN RUČAK Mekana i sočna pileća džigerica sa prazilukom
Ukusno jelo za celu porodicu.
Sastojci:
1 kg pileće džigerice
1 praziluk
300 ml ulja
so, biber, suvi biljni začin
Priprema:
Pileću džigericu operite i poređajte na krpu da se lepo ocedi. U većem tiganju zagrejte dosta ulja, dodajte praziluk isečen na kolutove i dinstajte 10 minuta. Stavite oceđenu džigericu koju ste začinili. Poklopite tiganj i pržite na srednjoj vatri. Na pola pečenja okrenite je na drugu stranu. Nemojte suviše dugo pržiti da ne bude tvrda.
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA RUČAK Mekana dinstana džigerica s povrćem u ukusnom umaku
Uvek ćete je praviti po ovom receptu.
DŽIGERICA SA PARADAJZOM Puna gvožđa, preukusna i gotova za 10 minuta
Ispašće mekana i sočna umesto žilava.
BIFTEK VELIGTON ZA SVE GURMANE I ONE IZBIRLJIVE Svaki zalogaj je raj za nepca
Savršen ručak za sve svečane prilike.
PILETINA U MLEKU UKUSOM BUDI SVA ČULA Ukućani će stajati u redu za još
Mekana i sočna, a bićete siti satima.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)