DAJE SNAGU Preukusna svinjska džigerica u saftu, prste da poližeš!
Džigerica je najlepša kada se jede uz pire krompir.
Sastojci:
1 kg svinjske džigerice
4 glavice crnog luka
6 svežih paprika
6 paradajza
biber u zrnu
svež peršun
so, suvi biljni začin
slatka mlevena paprika
Priprema:
Džigericu isecite na kocke i dinstajte na zagrejanom ulju uz dodatak 2-3 čaše vode. Kada je napola gotova dodajte sitno iseckani crni luk, papriku isečenu na kockice, so i biber po ukusu. Posle nekoliko minuta dodajte paradajz isečen na kockice i iseckan peršun. Dinstajte dok džigerica i povrće ne omekšaju. Nekoliko minuta pred kraj dodajte mlevenu papriku i suv biljni začin po ukusu.
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA RUČAK Svinjska džigerica u sosu, mekana i ukusna, prste da poližeš!
Uz ovo jelo vam treba samo hleb, a imaćete ručak i za sutradan.
SAVRŠEN RUČAK Mekana i sočna pileća džigerica sa prazilukom
Ukusno jelo za celu porodicu.
IDEJA ZA VEČERU Musaka od praziluka i pileće džigerice, odlična kombinacija ukusa koja će vas oduševiti
Imamo novu verziju musake i mislimo da ćete je obožavati.
RECEPT ZA BEČKE ŠNICLE Napravite specijalitet kao pravi Bečlija, topiće se u ustima!
Poslužite uz krompir ili sezonsku salatu.
SAVRŠEN DODATAK ZA TESTO Biće mekano, ukusno i imaće savršenu teksturu
Dodajte ovu namirnicu u testo i videćete razliku u ukusu.
PAŠTICADA PONOS DALMACIJE Sočna rapsodija od mesa koja budi sva čula
Specijalitet savršen za svečane prilike i slavsku trpezu.
UMESITE DOMAĆI HLEB Savršen za doručak, a biće ukusan i za večeru
Mekan kao duša, nestaće sa stola odmah.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
Komentari (0)