NEMA NIŠTA LEPŠE Pileća supa po bakinom receptu najviše prija stomaku
Bez tople supe se nekada ručak nije mogao zamisliti.
Sastojci:
500 g piletine
1 crni luk
1 veza zeleni
3 šargarepe
4 krompira
1 kašičica iseckanog peršuna
So, biber u zrnu
Rezanci
Priprema:
Piletinu staviti da se kuva. Kada je napola skuvana, dodati isečene zelen, krompir, šargarepu i crni luk prepolovljen i prepečen na ringli. Posoliti i pobiberiti po ukusu. Poklopiti i ostaviti da se kuva na tihoj vatri, dok meso omekša. Procediti supu, a meso iskidati na manje komade i ukloniti kosti. Vratiti meso i šargarepu u supu, dodati rezance po želji i kuvati još 15 minuta da omekšaju rezanci. Pred kraj posuti iseckanim peršunom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
JELO NA KAŠIKU Čorba od spanaća i pirinča je zdrava, ukusna i daje snagu za ceo dan!
Može da se jede kao predjelo ili glavno jelo.
IDEJA ZA RUČAK Čorbasta boranija s mesom i krompirom je toliko ukusna da je svi vole!
Kuvano jelo je uvek najbolji izbor za ručak.
PREDLOG ZA RUČAK Paprike punjene piletinom u sosu od paradajza, vrhunsko jelo
Tradicionalno jelo na drugačiji način.
RUČAK NA KAŠIKU Grašak sa piletinom je lagano jelo, a odlično će vas zasititi
Ručak koji ćete imati dva dana.
NAJLEPŠE SRPSKE PITE Hrskavih kora i sočnog nadeva, ukućani će stajati u redu za još
Koju god da odaberete nećete da pogrešite.
PILETINA SA 4 VRSTE SIRA Meso se lepi za prste, recept je proveren a ukus savršen
Sočno jelo nestaće sa stola odmah.
POSNA BAKLAVA SA ČOKOLADOM Klasik bez premca za pravo uživanje
Ako volite klasičnu baklavu, ovu ćete obožavati.
NOVOPAZARSKE MANTIJE Donosimo vam originalni recept za tradicionalni specijalitet
Slasno jelo koje pomera granice dobrog ukusa, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
OČISTITE MIKROTALASNU ZA TREN OKA Treba vam samo 1 namirnica, a sijaće se kao ogledalo
Nema ribanja ni truda, a biće kao nova.
Komentari (0)