IDEJA ZA RUČAK Čorbasta boranija s mesom i krompirom je toliko ukusna da je svi vole!

Vesna Vukadinović

10:00

Sezonski recepti 0

Kuvano jelo je uvek najbolji izbor za ručak.

IDEJA ZA RUČAK Čorbasta boranija s mesom i krompirom je toliko ukusna da je svi vole!
Shutterstock

Sastojci:

500 g boranije

300 g svinjskog mesa

150 ml paradajz soka

1 šargarepa

2 krompira

So, mešavina suvih začina

Priprema:

Meso iseći na komadiće, propržiti kratko na zagrejanom ulju. Čim promeni boju, posoliti i sipati oko litar vode. Kuvati na umerenoj vatri 15 minuta pa dodati iseckanu šargarepu i kormpir, a zatim i boraniju. Kuvati polupoklopljeno. Posle pola sata dodati paradajz sok i začiniti po ukusu. Kuvati dok meso i povrće omekšaju.

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading