ZDRAV RUČAK Fileti oslića pečeni na luku i paradajzu su sočni i mirišljavi

Trpeza/ V.V.

21:00

Sezonski recepti 0

Poslužite uz kuvani krompir.

OSLIĆ
Shutterstock

Sastojci:

500 g fileta oslića

2 glavice crnog luka

2 čena belog luka

3 sveža paradajza

peršun

maslinovo ulje

so, biber

Priprema:

Paradajz i crni luk operite i isecite na kolutove. Poređajte na dno tepsije pa preko stavite filete oslića. Prelijte uljem, seckanim belim lukom, začinite po ukusu. Pecite oko 40 minuta u rerni na 200 stepeni. Gotovu ribu pospite iseckanim peršunom. 

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading