PREDLOG ZA RUČAK Začinjena riba iz rerne, zdravo jelo koje će biti na stolu za pola sata
Savršen letnji obrok za celu porodicu.
Sastojci:
4 skuše
4 kriške limuna
1 kašičica svežeg ruzmarina
1 kašičica peršuna
2 čena belog luka
2 kašičice soli
Priprema:
U pleh stavite foliju, pa poređajte kriške limuna i na njih stavite očišćenu i posoljenu ribu. Prelijte je maslinovim uljem. Sitno iseckajte beli luk i pomešajte sa ruzmarinom i peršunom. Malo stavite u ribe, a ostalo preko njih pospite. Poklopite alu folijom i pecite oko pola sata na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
ZDRAVO I SLASNO Pečena pastrmka začinjena ruzmarinom, lagana i hrskava u isto vreme
Odličan ručak ili večera koja je brzo gotova.
ČISTA EGZOTIKA NA TANJIRU Losos na ananasu po receptu kulinarske blogerke Željke Draškić
Novosađanka Željka je živela na Tajlandu sedam godina i tamo dobila inspiraciju za pravljenje raznih jela, namaza i slatkiša. Ovo je jedan od njenih brojnih zanimljivih recepata.
RECEPT ZA PLJESKAVICE OD RIBE Uz dodatak barenog povrća imate super posni ručak!
Jednostavan recept uz koji ćete brzo pripremiti ovaj specijalitet od ribe.
SAVRŠEN POSNI RUČAK Sočna pastrmka iz rerne, pečena na povrću
Poslužite ribu dok je topla i uživajte u ukusima.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)