SUPER IDEJA ZA POSNI RUČAK Hrskavi oslić u pohu od piva
Neverovatno ukusna pohovana riba bez jaja
Oslić u pohu od piva
Sastojci:
1 kg fileta oslića
8 kašika brašna
400 ml piva
1 šolja brašna
1 šolja prezli
2 kašike ulja
1 kašičica soli
Priprema:
Pomešajte pivo s brašnom i solju da nema grudvica. Smesa treba da bude gusta kao za palačinke. Posolite poluodleđene filete. Uvaljajte ih u brašno, pa u smesu od piva, pa u prezle i stavite da se prže u tiganj sa zagrejanim uljem. Pržite sa obe strane dok ne dobiju zlatnosmeđu boju.
Savet
U smesu sa pivom možete dodati semenke susama.
Možda vas zanima:
RIBA SA ČERI PARADAJZOM Zapečena u rerni, pliva u mirišljavom sosu
Zdrav i ukusan ručak za celu porodicu.
ZDRAVO I SLASNO Pečena pastrmka začinjena ruzmarinom, lagana i hrskava u isto vreme
Odličan ručak ili večera koja je brzo gotova.
OVAKO NEMA MIRISA U KUĆI Pastrmka na mladim krompirićima, pečena u rerni
Riba pripremljena na ovaj način je sočna i veoma ukusna.
ZDRAV RUČAK Fileti oslića pečeni na luku i paradajzu su sočni i mirišljavi
Poslužite uz kuvani krompir.
LAZANJA PALAČINKE Neodoljivi spoj omiljenih jela u spoju koji se ne odbija
Neodoljivo jelo oduševiće prave gurmane.
POSNA PICA SA ČOKOLADOM Desert za lepo veče sa prijateljima, kao osmišljen za uživanje
Italijanski klasik na drugačiji način.
POSNI ROLAT SA PEČURKAMA Krepi organizam u trenu, a držaće vas dugo sitim
Sočni rolat oduševiće vas ukusom, nema ko vam neće tražiti recept.
BELA TORTA Posna poslastica sa čokoladom mekana kao pamuk, a ne treba da palite rernu
Fenomenalna poslastica za prave sladokusce, a nikad kremastija.
KADA PRŽITE LUK DODAJTE OVU NAMIRNICU Biće 100 puta ukusnije, tvrde kuvari
Potrebna vam je samo jedna namirnica, a jelo će da bude preukusno.
Komentari (0)