SUPER IDEJA ZA POSNI RUČAK Hrskavi oslić u pohu od piva
Neverovatno ukusna pohovana riba bez jaja
Oslić u pohu od piva
Sastojci:
1 kg fileta oslića
8 kašika brašna
400 ml piva
1 šolja brašna
1 šolja prezli
2 kašike ulja
1 kašičica soli
Priprema:
Pomešajte pivo s brašnom i solju da nema grudvica. Smesa treba da bude gusta kao za palačinke. Posolite poluodleđene filete. Uvaljajte ih u brašno, pa u smesu od piva, pa u prezle i stavite da se prže u tiganj sa zagrejanim uljem. Pržite sa obe strane dok ne dobiju zlatnosmeđu boju.
Savet
U smesu sa pivom možete dodati semenke susama.
Možda vas zanima:
RIBA SA ČERI PARADAJZOM Zapečena u rerni, pliva u mirišljavom sosu
Zdrav i ukusan ručak za celu porodicu.
ZDRAVO I SLASNO Pečena pastrmka začinjena ruzmarinom, lagana i hrskava u isto vreme
Odličan ručak ili večera koja je brzo gotova.
OVAKO NEMA MIRISA U KUĆI Pastrmka na mladim krompirićima, pečena u rerni
Riba pripremljena na ovaj način je sočna i veoma ukusna.
ZDRAV RUČAK Fileti oslića pečeni na luku i paradajzu su sočni i mirišljavi
Poslužite uz kuvani krompir.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)