FANTASTIČNO JELO Pohovana paprika punjena kačkavaljem, niko ne može da joj odoli!

Vesna Vukadinović

13:00

Sezonski recepti 0

Paprike spremljene na ovaj način mogu da se jedu i tople i hladne, kao prilog ili glavno jelo.

FANTASTIČNO JELO Pohovana paprika punjena kačkavaljem, niko ne može da joj odoli!
Shutterstock

Sastojci:

Možda vas zanima:

10 pečenih paprika

100 g trapista

2 jaja

Brašno

prezle

ulje, so

Priprema:

Ako imate sveže paprike, ispecite ih u rerni i oljuštite kada se prohlade. Posolite ih i u njih ubacite po nekoliko štapića kačakavalja. Po potrebi na vrhu je zatvorite čačkalicom. Uvaljajte u brašno, pa u umućeno jaje i na kraju u prezle. Kraj na kome je paprika zatvorena još jednom umočite u jaje pa u prezle i pržite u zagrejanom ulju na jačoj temperaturi. Potrebno je samo da se isprže jaja, a kačkavalja da počne da se topi.

Komentari (0)

Loading