FANTASTIČNO JELO Pohovana paprika punjena kačkavaljem, niko ne može da joj odoli!
Paprike spremljene na ovaj način mogu da se jedu i tople i hladne, kao prilog ili glavno jelo.

Sastojci:
Možda vas zanima:

NE MORA DA BUDE SLATKA Slana štrudla sa spanaćem i sirom, odlična za večeru ili doručak
Mekano testo punjeno ukusnim nadevom.

VRHUNSKO PREDJELO Pohovani kačkavalj, spolja krckav, a unutra se topi kao sladoled
Pohovani kačkavalj je najukusniji kada se jede uz tartar sos.

FANTASTIČAN UKUS Pohovane paprike punjene sirom su uvek dobar izbor
Poslužite kao toplo predjelo ili prilog.

HRSKAVE BRUSKETE SA PARADAJZOM I BOSILJKOM Super zakuska za veče sa partnerom
Bruskete se brzo prave, a ukus je fenomenalan.
10 pečenih paprika
100 g trapista
2 jaja
Brašno
prezle
ulje, so
Priprema:
Ako imate sveže paprike, ispecite ih u rerni i oljuštite kada se prohlade. Posolite ih i u njih ubacite po nekoliko štapića kačakavalja. Po potrebi na vrhu je zatvorite čačkalicom. Uvaljajte u brašno, pa u umućeno jaje i na kraju u prezle. Kraj na kome je paprika zatvorena još jednom umočite u jaje pa u prezle i pržite u zagrejanom ulju na jačoj temperaturi. Potrebno je samo da se isprže jaja, a kačkavalja da počne da se topi.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.

SAVIJAČA SA BLITVOM I SIROM Sa domaćim hrskavim korama i sočnim nadevom, ukućani će je obožavati
Najbolje služite uz sir i jogurt.
Komentari (0)