FANTASTIČAN UKUS Pohovane paprike punjene sirom su uvek dobar izbor
Poslužite kao toplo predjelo ili prilog.
Sastojci:
10 crvenih paprika
150 g sitnog sira ili kačkavalja (po želji)
1 kašika susama
3 jaja
1 šolja (od 200 ml) brašna
1 šolja prezli
Priprema:
Paprike ispecite u rerni i ohladite u pokrivenoj posudi. Kada se ohlade, oljuštite ih i izvadite semenke. Napunite ih sirom koji ste pomešali sa susamom. Umutite jaja i posolite. Napunjenu papriku uvaljajte u brašno, u razmućena jaja pa u prezle. Pržite u dubokom ulju, po nekoliko minuta s obe strane dok ne dobiju smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PREDLOG ZA RUČAK Paprike punjene sirom, zapečene u rerni, mogu biti obrok ili prilog
Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.
NAJLEPŠA LETNJA VEČERA Pohovane paprike punjene svežim sirom, kad jednom probate stalno ćete ih praviti!
Može da se jede kao prilog ili obrok.
RUČAK BEZ MNOGO MUKE Paprike punjene sirom zapečene u rerni, pravo jelo za tople dane
Paprike služiti kao glavno jelo ili prilog uz meso.
ISKORISTITE KROMPIR OD JUČE Napravite ukusne pljeskavice od pirea i kobasice
Ako vam ostane posle ručka malo pirea ili kuvanog krompira, sutradan od njega napravite pljeskavice uz dodatak samo nekoliko sastojaka.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)