FANTASTIČAN UKUS Pohovane paprike punjene sirom su uvek dobar izbor
Poslužite kao toplo predjelo ili prilog.

Sastojci:
Možda vas zanima:

PREDLOG ZA RUČAK Paprike punjene sirom, zapečene u rerni, mogu biti obrok ili prilog
Brzo jelo za dane kada nemate mnogo vremena za kuvanje.

NAJLEPŠA LETNJA VEČERA Pohovane paprike punjene svežim sirom, kad jednom probate stalno ćete ih praviti!
Može da se jede kao prilog ili obrok.

RUČAK BEZ MNOGO MUKE Paprike punjene sirom zapečene u rerni, pravo jelo za tople dane
Paprike služiti kao glavno jelo ili prilog uz meso.

ISKORISTITE KROMPIR OD JUČE Napravite ukusne pljeskavice od pirea i kobasice
Ako vam ostane posle ručka malo pirea ili kuvanog krompira, sutradan od njega napravite pljeskavice uz dodatak samo nekoliko sastojaka.
10 crvenih paprika
150 g sitnog sira ili kačkavalja (po želji)
1 kašika susama
3 jaja
1 šolja (od 200 ml) brašna
1 šolja prezli
Priprema:
Paprike ispecite u rerni i ohladite u pokrivenoj posudi. Kada se ohlade, oljuštite ih i izvadite semenke. Napunite ih sirom koji ste pomešali sa susamom. Umutite jaja i posolite. Napunjenu papriku uvaljajte u brašno, u razmućena jaja pa u prezle. Pržite u dubokom ulju, po nekoliko minuta s obe strane dok ne dobiju smeđu boju.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)