AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
Piletina sa mocarelom
Sastojci:
4 komada pilećih grudi
150 g mocarele
100 g mladog sira
250 g blitve
1 paradajz
2 čena belog luka
3 kašike prezle
maslinovo ulje
so, biber
bosiljak, peršun, origano
Priprema:
Listove blitve kuvajte nekoliko minuta u dubokoj vreloj vodi. Kad je gotovo, procedite, iseckajte blitvu sitno i
podelite na četiri dela. Istucite i istanjite meso, posolite i pobiberite po ukusu. Svaku šniclu premažite kašikom mladog sira, delom blitve i kolutom paradajza, pa uvijte u rolnice i potom premažite maslinovim uljem. U činiji pomešajte prezle i začine po želji i u to uvaljajte rolnice. Pecite oko 15 minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 250 stepeni. Zatim nakratko izvadite iz rerne, pa na svaku rolnicu stavite krišku mocarele i vratite u pećnicu na još nekoliko minuta da se sir istopi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.
RUČAK KOJI JE PO SVEMU NEOBIČAN Napravite piletinu u sosu od pomorandže
Slatko-slani ručak.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)