AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
Piletina sa mocarelom
Sastojci:
4 komada pilećih grudi
150 g mocarele
100 g mladog sira
250 g blitve
1 paradajz
2 čena belog luka
3 kašike prezle
maslinovo ulje
so, biber
bosiljak, peršun, origano
Priprema:
Listove blitve kuvajte nekoliko minuta u dubokoj vreloj vodi. Kad je gotovo, procedite, iseckajte blitvu sitno i
podelite na četiri dela. Istucite i istanjite meso, posolite i pobiberite po ukusu. Svaku šniclu premažite kašikom mladog sira, delom blitve i kolutom paradajza, pa uvijte u rolnice i potom premažite maslinovim uljem. U činiji pomešajte prezle i začine po želji i u to uvaljajte rolnice. Pecite oko 15 minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 250 stepeni. Zatim nakratko izvadite iz rerne, pa na svaku rolnicu stavite krišku mocarele i vratite u pećnicu na još nekoliko minuta da se sir istopi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.
RUČAK KOJI JE PO SVEMU NEOBIČAN Napravite piletinu u sosu od pomorandže
Slatko-slani ručak.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)