KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
Pileća prsa punjena fetom
Sastojci:
800 g pilećih prsa
100 g fete
so, biber
malo svežeg bosiljka i majčine dušice
1 kašičica aleve paprike
4 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Pileća prsa pažljivo zarezati nožem po sredini tako da se napravi džepić. Fetu iseći na sitne kocke ili je izdrobiti viljuškom. Naseckati listiće bosiljka i majčine dušice. Pomešati fetu s bosiljkom i majčinom dušicom te dobijenom smesom napuniti džepiće. Puniti do džepića jer će u protivnom nadev prilikom prženja curiti. Prema potrebi, džepić se može zatvoriti čačkalicom. Meso spolja natrljajti crvenom paprikom i pustiti ga da se odmori 10 minuta. Odreske propržite, nekoliko minuta, s obe strane, na kašici maslinovog ulja. Zagrejati rernu na 180
stepeni. Nauljiti pleh, poslagati odreske i peći ih 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.
RUČAK KOJI JE PO SVEMU NEOBIČAN Napravite piletinu u sosu od pomorandže
Slatko-slani ručak.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)