KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
Pileća prsa punjena fetom
Sastojci:
800 g pilećih prsa
100 g fete
so, biber
malo svežeg bosiljka i majčine dušice
1 kašičica aleve paprike
4 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Pileća prsa pažljivo zarezati nožem po sredini tako da se napravi džepić. Fetu iseći na sitne kocke ili je izdrobiti viljuškom. Naseckati listiće bosiljka i majčine dušice. Pomešati fetu s bosiljkom i majčinom dušicom te dobijenom smesom napuniti džepiće. Puniti do džepića jer će u protivnom nadev prilikom prženja curiti. Prema potrebi, džepić se može zatvoriti čačkalicom. Meso spolja natrljajti crvenom paprikom i pustiti ga da se odmori 10 minuta. Odreske propržite, nekoliko minuta, s obe strane, na kašici maslinovog ulja. Zagrejati rernu na 180
stepeni. Nauljiti pleh, poslagati odreske i peći ih 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.
RUČAK KOJI JE PO SVEMU NEOBIČAN Napravite piletinu u sosu od pomorandže
Slatko-slani ručak.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)