SAVRŠEN RUČAK Rolat od mlevenog mesa punjen sirom, pravi gurmanski specijalitet
Ovaj rolat nije teško napraviti, a veoma je dekorativan i ukusan.

Sastojci:
Možda vas zanima:

ĆURETINA UPAKOVANA U SLANINU Neobičan i neverovatno ukusan rolat od mesa
Poslužite mesni rolat uz krompir ili povrće, a odličan je i sutradan.

MESNI ROLAT ZA CELU PORODICU Neodoljiv i prepun UKUSNOG fila, ovaj obrok će vam odmah postati omiljen
Oduševite se na prvi zalogaj.

NE ZNA SE DA LI JE LEPŠE ILI UKUSNIJE Rolovano meso punjeno pečurkama i kačkavaljem
Rolat od mesa sa ukusnim filom lepo izgleda kada se posluži, a ukus mu je još lepši.

NEPREVAZIĐEN SPECIJALITET Rolat od mesa sa barenim jajima, prelepo posluženje
Dekorativan rolat koji će sve oduševiti.
1 kg mlevene svinjetine
150 g sitnog sira
2 crvene paprike
1 šolja toplog pilećeg bujona
1 kašika putera
so, biber
1 kašika ajvara
Priprema: Mleveno meso začiniti po ukusu solju i biberom, pa dodati sitno iseckanu papriku i bujon u kome je rastopljena kašika putera. Dobro promešati i ostaviti da odstoji 2-3 sata. Kalup za hleb obložiti papirom za pečenje, pa staviti pola mlevenog mesa. Po sredini rasporediti sira, pa staviti ostatak mlevenog mesa. Oblikovati rolat, premazati ajvarom i peći 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200°C.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

DOMAĆI HUMUS Neodoljivo kremast i aromatičan, a savršen za bilo koje doba dana
Mažite na hleb ili dodajte kap prilog omiljenom jelu.

BRZA TORTA OD AVOKADA I LIMETE Nepečena poslastica koja će vas osvežiti u momentu
Kremasta i drugačija, za prave sladokusce i one izbirljive.

NJOKE SA SLANINOM Ukusno jelo držaće vas dugo sitim, a nikad slasnije
U savršenom spoju sa paradajz sosom, za prave gurmane.

KRMENADLE SA KROMPIROM Gurmansko jelo koje će ukućani obožavati
Slasno jelo držaće vas dugo sitim.

SOČNA FOKAČA SA RUZMARINOM Dodajte omiljeni prilog i uživajte
Biće super i hladna.
Komentari (0)