EVO IDEJE ZA SUTRAŠNJI RUČAK Ćuftice sa KUVANIM jajima će svaka domaćica moći da napravi
Slasne i ukusne.
Ćufte s jajima
Sastojci:
7 kom jaja (6 kuvanih)
500 g mlevenog mesa
1/2 glavice luka
biber, so
čubar
susam
Priprema:
Sitno iseckajte luk i dodajte ga u mleveno meso. Dodajte jedno jaje, začinite biberom, čubrom i solju po ukusu, pa sve lepo promešajte. Mlevenim mesom obložite 6 kuvanih jaja, pospite susamom i pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 250 stepeni (preporučuje se da pleh bude obložen papirom za pečenje).
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAJMEKŠE ĆUFTE Neobičan recept za svakodnevni ručak
Cela porodica će se oduševiti.
SOČNE I NEODOLJIVE LOPTICE Ćuftice u špagetama možete praviti svaki dan
Nije da su baš klasične, zato će vam se i dopasti.
PRESLATKE ĆUFTICE Zdrave kuglice od oslića pravićete svaki dan
Sve od ribe je uvek ukusno.
PRSTE DA POLIŽEŠ Ćufte od pečuraka prave se jako brzo!
Zdrav ručak nema šta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)