RUČAK OD 2 SASTOJKA Mladi krompirići sa parmezanom, kremasti i sočni, prste da poližeš!

Trpeza/ V.V.

13:00

Sezonski recepti 0

Ovako spremljene krompiriće poslužite uz jela od mesa i ribe.

valjušci
Shutterstock

Sastojci:

500 g mladih krompirića

50 g rendanog parmezana

So, ulje, peršun ili mirođija

Priprema:

Krompiriće stavite u prokuvalu vodu pet minuta da se blanširaju. Isperite ih hladnom vodom, ocediti i osušiti papirnim ubrusom. Pržite na vrelom ulju na srednjoj temperaturi dok ne dobiju zlatnu boju. Izvadite na tanjir, posolite i vrele pospite rendanim parmezanom i seckanim peršunom ili mirođijom, po ukusu.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading