RUČAK ZA 300 DINARA Za samo sedam minuta u nekoliko koraka do savršene testenine za četvoro

Jelena Vukelić

12:44

Sezonski recepti 0

Brzo i ukusno jelo sa dodatkom bukovače biće pravo iznenađenje na trpezi

RUČAK ZA 300 DINARA Za samo sedam minuta u nekoliko koraka do savršene testenine za četvoro
Shutterstock

Cena porcije ovog jela koštaće vas svega 80 dinara, a po toj računici, četvoročlana porodica uživaće u poprilično jeftinoj gozbi, ukus ove testenine osvojiće vaša nepca, a celokupna priprema trajaće celih sedam minuta.

Sastojci

1 glavica crnog luka
1/2 manje tikvice
1 šoljica seckanih bukovača (oko 50 g)
1 svež paradajz
1 kašičica senfa
1 kašičica soja sosa
1 kašičica maslinovog ulja
so, biber, italijanska mešavina začina

Priprema:

Crni luk, tikvice, bukovače i paradajz iseckajte na kockice. Na malo ulja i vode dinstajte sve povrće dok ne omekša.Začinite senfom, soja sosom, maslinovim uljem, biberom i italijanskom mešavinom začina. Probajte ukus pa dosolite po potrebi. Služite s barenom testeninom. Prijatno!

italijanski gulaš

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta

19:00

24 novembar, 2024

Sezonski recepti

Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

Komentari (0)

Loading