RUČAK ZA 300 DINARA Za samo sedam minuta u nekoliko koraka do savršene testenine za četvoro
Brzo i ukusno jelo sa dodatkom bukovače biće pravo iznenađenje na trpezi

Cena porcije ovog jela koštaće vas svega 80 dinara, a po toj računici, četvoročlana porodica uživaće u poprilično jeftinoj gozbi, ukus ove testenine osvojiće vaša nepca, a celokupna priprema trajaće celih sedam minuta.
Sastojci
1 glavica crnog luka
1/2 manje tikvice
1 šoljica seckanih bukovača (oko 50 g)
1 svež paradajz
1 kašičica senfa
1 kašičica soja sosa
1 kašičica maslinovog ulja
so, biber, italijanska mešavina začina
Priprema:
Crni luk, tikvice, bukovače i paradajz iseckajte na kockice. Na malo ulja i vode dinstajte sve povrće dok ne omekša.Začinite senfom, soja sosom, maslinovim uljem, biberom i italijanskom mešavinom začina. Probajte ukus pa dosolite po potrebi. Služite s barenom testeninom. Prijatno!
Pukla tikva: Pljušte provokacije Gastoza i Anđele na Karićev račun, ona mu spomenula prošlost, pa žestoko zaratili! (VIDEO)

VAŽAN TRENUTAK NA BEOGRADSKOJ BERZI Danas je ostvaren istorijski iskorak za srpsko tržište kapitala

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!
Ona je od mene... Anđela i Karić ne pronalaze zajednički jezik, ona mu zamerila što je zajedno s ostatkom napao Enu (VIDEO)

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

HAOS U AUTOMOBILSKOJ INDUSTRIJI: Američke luke prepune uvoznih automobila, ne znaju kako se primenjuju nove carine

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?
Rat svetskih razmera: Karić i Anđela konačno progovorili, Gastoz ne prestaje sa provokacijama, ovo je razlog sukoba! (VIDEO)

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

Na ponos Srbiji: EXPO 2027 Beograd podržao Beogradski maraton u trci za čovečanstvo

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)