LAGANA I ZDRAVA VEČERA Ukusne pljeke možete spremiti za čas, posebno ako umorni dođete s posla
Praktične su i za putnu hranu.

Pljeskavice od pasulja
Možda vas zanima:

RECEPT I ZA POČETNIKE Prebranac se služi topao, a ako ga ovako napravite može se jesti i HLADAN
Preukusan je kako god da probate.


LAKO I BRZO SE PRAVE Tortilja sa malom LJUTINOM oduševiće vas na prvi zalogaj
Praktično je i za put.

NEOBIČNO PREDJELO Ako vam dolaze gosti, ove kuglice će ih raspametiti
Lako se prave i brzo jedu.
Sastojci:
500 g kuvanog belog pasulja
2 jajeta
2–3 čena belog luka
1 glavica crvenog luka
1 praziluk
2 kriške starog hleba
so, biber
slatka paprika
suvi začin
malo mleka
ulje
Priprema:
Skuvajte pasulj, pa ga izgnječite viljuškom. Hleb prelijte mlekom, dobro ga ocedite, dodajte pasulju i dobro
izmešajte. Sitno iseckajte praziluk, crveni i beli luk, dodajte ih pasulju, začinite solju, biberom, suvim biljnim
začinom i slatkom paprikom, pa dobro izmešajte. Zatim napravite pljeskavice i pecite ih na vrelom ulju po četiri minuta sa svake strane.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.


SLATKI ROLAT SA PISTAĆIMA I MALINAMA Poćiće vam voda na usta koliko je ukusan
Neodoljiv i sladak, bićete oduševljeni.

PLJESKAVICE NA VODI Jedini recept koji će vam ikada trebati, za dane najstrožeg posta
Posne i slasne, pravićete stalno.
Komentari (0)