RECEPT I ZA POČETNIKE Prebranac se služi topao, a ako ga ovako napravite može se jesti i HLADAN

Alo.rs

13:00

Bakina vanglica 0

Preukusan je kako god da probate.

RECEPT I ZA POČETNIKE Prebranac se služi topao, a ako ga ovako napravite može se jesti i HLADAN
Shutterstock

Prebranac

Sastojci:

300 g belog pasulja

300 g šarenog pasulja

200 g crnog pasulja

300 g mlevenog mesa po izboru

300 g dimljene slanine

3 glavice crnog luka

2 dl soka od paradajza

1 kašika mirođije

1 kašičica kima

so i biber

Priprema:

Pasulj potopite preko noći u vodu. U većem tiganju izdinstajte meso, sitno isečenu slaninu i crni luk. Sklonite s ringle kada bude gotovo. Pasulj skuvajte i ocedite od vode, preručite u posudu za pečenje, dodajte meso iz tiganja, mirođiju, kim, so i biber po ukusu i dobro promešajte. Pecite u rerni oko 20 minuta, servirajte toplo.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading