LAKO I BRZO SE PRAVE Tortilja sa malom LJUTINOM oduševiće vas na prvi zalogaj
Praktično je i za put.
Tortilja
Sastojci:
1 mala konzerva crvenog pasulja
1 veća crvena paprika
1 žuta paprika
100 g mlevenog mesa
malo soka od paradajza
gotove tortilje
origano, suvi začin, biber
ljuta mlevena paprika
malo ulja
Priprema:
Na malo ulja izdinstajte mleveno meso. Kratko ga propržite i dodajte suvi začin, biber, sok od paradajza, ljutu papriku i ostavite da se krčka još minut. U drugoj posudi kratko pecite papriku isečenu na tračice i luk i sve pospite origanom. Sjedinite paprike sa mesom i dodajte oceđeni crveni pasulj. Na suvom tiganju ispecite tortilje, fil sipajte u sredinu i urolajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NEOBIČNO PREDJELO Ako vam dolaze gosti, ove kuglice će ih raspametiti
Lako se prave i brzo jedu.
SALATA PUNA VITAMINA Napravite ukusan obrok koji će vam prijati više od bilo čega
Pasulj je glavni sastojak!
LAGANA I ZDRAVA VEČERA Ukusne pljeke možete spremiti za čas, posebno ako umorni dođete s posla
Praktične su i za putnu hranu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)