I PRILOG I KAO OBROK Neodoljiv spoj namirnica za celu porodicu

Alo.rs/B. Paunović

11:00

Sezonski recepti 0

Oduševite sve!

trpeza
Shutterstock

Pasulj sa pirinčem

Sastojci:

200 g pasulja

1.200 g pirinča

1.200 g kukuruza šećerca

1 crveni luk

1 paprika crvena

peršun

malo ulja

so, biber

suvi začin

Priprema:

Potopite pasulj uveče, a sutradan ga kuvajte 40 minuta. Papriku, luk i šećerac izdnistajte. Ugrejte ulje, kada je vrelo, sipajte pirinač i odmah dodajte šolju vode sa suvim začinom. Smanjite vatru, kada voda uvri, sipajte novu šolju obične vode. Kada i ta voda uvri, dodajte još jednu šolju. Pobiberite. Ohladite pasulj, povrće i pirinač. Kada je sve ohlađeno, dobro promešajte.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Komentari (0)

Loading