ZOVU JE NEOBIČNA TORTA Od samo nekoliko sastojaka napravite desert za pamćenje
Pritom je i jeftina.,

Torta
Možda vas zanima:

NAJLEPŠE SE SLAŽE UZ POPODNEVNU KAFU Parče ove torte sa pomorandžom i šargarepom ulepšaće vam dan
Neuobičajeni spoj sastojaka.

TORTA KOJA NIKAD NE IZLAZI IZ MODE Reforma je najprepoznatljiva među poslasticama
Čokoladno i kremasto zadovoljstvo.
POSLASTICA KOJA SE NE PEČE Torta od tri sloja je pravi kremasti užitak
Oduševiće vas ukus kestena.
Sastojci:
500 g krupnog belog pasulja
6 jaja
6 kašika šećera
1 kesica vanilin-šećera
1 kašika mlevenog keksa
3/4 l slatke pavlake
Priprema:
Skuvati u dve-tri vode 500 g pasulja. Ocediti ga, pa propasirati. Umutiti 6 žumanaca sa 6 kašika šećera,
dodati kesicu vanilin-šećera i na kraju umućen sneg od 6 belanaca. Umešati kašiku mlevenog keksa i propasiran pasulj. Izmešati, pa sipati sve u namazan pleh posut brašnom i peći. Pečenu tortu preseći napola, pa na jednu polovinu namazati umućenu slatku pavlakom i poklopiti drugom polovinom. Tortu i spolja premazati umućenom slatkom pavlakom.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

ROZEN TORTA SA MAKOM Očaravajuća poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje
Neodoljiva torta nestaće sa stola odmah.

KUGLOF SA KOKOSOM Mirisni desert koji budi uspomene na dane letovanja
Mekan i sladak, nećete moći da prestanete da ga jedete.


DUNAVSKI TALASI Kremasti desert sa višnjama od kog će vam poći voda na usta
Sočan i kremast voćni kolač.

NEODOLJIVI EKLERI SA KAFOM Savršeni spoj deserta i omiljenog napitka, za pravo uživanje
Najbolje služite uz šoljicu kafe.
Komentari (0)