PILEĆA KRILCA S MEDOM Spolja hrskava a unutra aroma da ti pamet stane
Kad budete pripremali krilca za roštilj zarežite ih kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomerno pekla na roštilju i dobila lepu koricu.

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz voka
Sastojci:
800 g pilećih krilca
2 kašike meda
2 šargarepe
2 veća mlada luka
1 tikvica
2 kašike ulja
Priprema:
Isecite pileća krilca, prelijte ih marinadom od ulja i mlevenog belog luka i ostavite da se mariniraju nekoliko sati. Pecite ih na roštilju 10-12 minuta, povremeno ih okrećući. Pred kraj pečenja krilca premazati otopljenim medom i kratko pržiti. Povrće isecite na jednake komade. Pržite na malo ulja na jako zagrejanom tiganju do dva minuta. Ovim načinom pripreme povrće će ostati hrskavo, a hranljive materije će se zadržati u povrću.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.

POMFRIT BEZ KAPI ULJA Pravi raj za nepca, a mnogo zdraviji
Služite uz meso ili jelo po želji.
Komentari (0)