PILEĆA KRILCA SA BELIM LUKOM I PARMEZANOM Gotova začas, a meso se lepi za prste
Brzi ručak u kome će uživati cela porodica.
Subota, 06. dec 2025.
Brzi ručak u kome će uživati cela porodica.
Samo dodajte prilog po želji.
Savršeno hrskava, prste da poližete.
Savršeno hrskava, prste da poližete.
Fenomenalna i slasna, a priprema je jednostavna.
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u fenomenalnom obroku.
Dodajte omiljeni prilog i uživajte u slasnim krilcima.
Ako volite klasična krilca, ova sa medom ćete obožavati.
Dodajte prilog po želji i uživajte u fenomenalnom obroku.
Neodoljivi spoj piletine i ljutog čili sosa, za pravo uživanje.
Ručak gotov očas posla, a obožavaće cela porodica.
Začinjena i ljuta, a meso se lepi za prste.
Dodajte prilog po želji i uživajte u brzom i preukusnom ručku. Prijatno!
Svakodnevno jelo uvek možete obogatiti koristeći drugačije začine, a dobra stvar kod pilećeg mesa jeste njegov neutralni ukus pa se može kombinovati s različitim začinima i dodacima.
Kad budete pripremali krilca za roštilj zarežite ih kod hrskavice i raširite kako bi se ravnomerno pekla na roštilju i dobila lepu koricu.
Pred kraj pečenja krilca premažite rastopljenim maslacem kako biste dobili još hrskaviju koricu.
Ukusno i jednostavno jelo.