JEFTIN, A NEVEROVATNO UKUSAN RUČAK GOTOV ZA 10 MINUTA Recept za špagete koje se spremaju u jednoj posudi i to sa malo sastojaka
Kada se umorni vratite sa posla želite nešto što se sprema u jednoj posudi, a neverovatno je ukusno
Brzinski obroci postaju sve popularniji, jer ljudi nemaju uvek vremena da dugo krčkaju poznate specijalitete. Kada se umorni vratite sa posla želite nešto što se sprema u jednoj posudi, a neverovatno je ukusno.
Jer što se recept brže sprema, što ima manje sudova za pranje, to nam je recept privlačniji. Testenina je uvek dobro rešenje, a profesionalni kuvar je na svom profilu, na društvenoj mreži TikTok podelio recept za špagete koje se spremaju u jednoj posudi i to sa malo sastojaka.
Sastojci:
- 400 g špageta,
- 800 ml vode,
- 200 g čeri paradajza,
- šaka bosiljka,
- 1 ljuta papričica,
- 100 g šunke,
- 150 g mocarele,
- 2 kašike paradajz pirea,
- parmezan .
Priprema: U duboku i široku šerpu stavite špagete, pa preko poređajte paradajz isečen na polutke, cepkani bosiljak, seckanu ljutu papriičicu i šunku, pa sipajte vodu. Posolite i pobiberite, pa kuvajte dok ne proključa. Par puta protresite šerpu, a onda poklopite, smanjite temperaturu i kuvajte 20-30 minuta. Sipajte paradajz pire i dobro promešajte, pa stavite ceo komad mocarele i kuvajte još par minuta dok se mocarela ne istopi. Začinite po ukusu, prelijte preostalim bosiljkom i parmezanom, a zatim poslužite.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
SALATA OD CRNOG PILETA Meso košta oko 500 evra, a evo zašto danas o ovom receptu danas priča cela Srbija
Ovakvo nešto do sada sigurno niste jeli, pa nije ni čudo što se o ovom receptu danima priča na društvenim mrežama.
KOLIKO JAJA SME DA SE POJEDE DNEVNO? Specijalista tvrdi ovo i sigurno ćete se iznenaditi
Dr Jagoda Jorga suspecijalista za ishranu i doktor medicinskih nauka, dala je odgovor na pitanje koliko kuvanih jaja može da se pojede, kao i za koje kategorije ovo pravilo ne važi.
PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.
GURMANSKA ČORBA OD ŠAMPINJONA SA PAVLAKOM Sipaćete tanjir više
Fenomenalna čorba okrepiće vam dušu i telo.
Komentari (0)