PRAVI LETNJI OBROK Pasta sa tunjevinom i paradajzom je posna, lako se pravi, a možete je poneti na posao

Vesna Vukadinović

13:00

Sezonski recepti 0

Jela sa testeninom su brzi ručak ili večera, pogodna u radnim danima kada nemate mnogo vremena za kuvanje.

kulinarski specijalitet
Shutterstock

Sastojci:

200 g testenine po želji

150 ml paradajz soka

150 g tunjevine iz konzerve

1 kašika maslinovog ulja

1 kašičica iseckanog peršuna

1 čen belog luka

1/2 kašičice mlevene paprike

Priprema:

Skuvajte testeninu. Na zagrejanom maslinovom ulju propržite peršun i sitno iseckani beli luk. Kad luk zastakli, dodajte mlevenu papriku i paradajz i kuvajte 5 minuta. Začinite solju i biberom po ukusu. Ocedite tunjevinu i dodajte u smesu u tiganju. Promešajte i dodajte oceđenu skuvanu testeninu.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading