SUPERBRZ RUČAK Iskoristite sezonu paprika i ajvara da napravite ove preukusne punjene lepotice
U nadjev možete dodati izrendanu i oceđenu tikvicu a takođe odlično ide i iseckani spanać.
Paprike punjene ajvarom i sirom
Sastojci:
4 velike paprike
2 kašike maslinovog ulja
500 g sira
1 jaje
1 čen belog luka
3 kašike ajvara
biozačin
50 g parmezana
so, biber
Priprema:
Fil pripremite tako što u sir dodate jaje, izgnječeni beli luk, ajvar, so i biber. Sve dobro izmešati. Presecite paprike napola. Očišćene paprike poređajte u vatrostalnu posudu i pokapajte uljem. U svaku polovinu paprike rasporedite fil, a po površini izrendajte sir. Stavite u rernu zagrejanu na 180 °C i pecite oko 30 minuta.
Možda vas zanima:
ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE KROMPIROM Ručak za celu porodicu koji pomera granice dobrog ukusa
Sočne i slasne, svaki zalogaj je raj za nepca.
PAPRIKE PUNJENE SIROM Letnji ručak gotov očas posla, a po ukusu mu nema ravnog
Sočne i slasne, svaki zalogaj je raj za nepca.
ZAPEČENE PAPRIKE PUNJENE SIROM Lagano letnje jelo koje krepi dušu i telo
Neodoljive i slasne, za pravo zadovoljstvo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)