SUPERBRZ RUČAK Iskoristite sezonu paprika i ajvara da napravite ove preukusne punjene lepotice
U nadjev možete dodati izrendanu i oceđenu tikvicu a takođe odlično ide i iseckani spanać.
Paprike punjene ajvarom i sirom
Sastojci:
4 velike paprike
2 kašike maslinovog ulja
500 g sira
1 jaje
1 čen belog luka
3 kašike ajvara
biozačin
50 g parmezana
so, biber
Priprema:
Fil pripremite tako što u sir dodate jaje, izgnječeni beli luk, ajvar, so i biber. Sve dobro izmešati. Presecite paprike napola. Očišćene paprike poređajte u vatrostalnu posudu i pokapajte uljem. U svaku polovinu paprike rasporedite fil, a po površini izrendajte sir. Stavite u rernu zagrejanu na 180 °C i pecite oko 30 minuta.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)