POSNA CRVENA SALATA SA PASULJEM Idealna za slavsku trpezu
Napravite ljutkastu salatu sa pasuljem i lukom. Začinjena i ukusna, sjajno će se slagati sa ostalim jelima.
Potrebno je
- 250 g rozikastog pegavog pasulja
- 2 lista lovora
- prstohvat bibera u zrnu
- 250 g crvenog luka
- ulje, so, vinsko sirće
Priprema
Četvrt kilograma rozikastog pegavog, takozvanog trešnjevca, ili tamnocrvenog pasulja potopite u litri vode, pustite petnaestak minuta da vri, pa vodu baciti. Onda nalijte vodom koliko treba, posolite, dodajte dva lista lovora, malo bibera u zrnu i skuvajte, ali pazite da se ne raskuva, pa ohladite. Još četvrt kilograma crvenog luka iseckajte na rebarca, pa sve zajedno pomešajte s malo mlevenog bibera, zejtina, soli i vinskog sirćeta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)