SLASNE PANCEROTE SA ŠUNKOM I SIROM Idealne za doručak ili večeru, obožavaćete ih
Savršen spoj testa i nadeva oduševiće sve koji ih budu probali.
Sastojci:
- 2 šolje brašna
- 1 šolja jogurta
- 1 prašak za pecivo
- 1 kasičiča soli
- pola kašiče šećera
Fil:
- 200 g šunke
- 100 g sira
- 2 kašike paradajz sosa
Priprema
Sve sastojke pomešajte sem šunke i sira, pa zamesite testo. Napravite šest loptica pa ih pustite 20 minuta da odstoje. Izrendajte sir i iseckajte šunku. Zatim poravnajte i filujte loptice smesom od šunke, sira i paradajz sosa. Potom ih premažite umućenim jajetom. Pecite pancerote oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Prijatno!
Možda vas zanima:
PANCEROTE IZ RERNE Sa bogatim nadevom od šunke i sira, pola pleha nestane dok trepnete
Sočne i mekane, savršena za doručak ili večeru.
DANIJELINE NEMASNE PANCEROTE MEKANE KAO DUŠA Prave se brzo i lako, a najbolje idu sa jogurtom
Napravite ovo neodoljivo pecivo po receptu Danijele Petrović iz Beograda
SLATKE PANCEROTE ZA SVE PRILIKE Osvajaju od prvog zalogaja, a nema ko vam neće tražiti recept
U savršenom spoju sa lešnik kremom, otopićete se od miline.
PANCEROTE Hrskave spolja, a sočne iznutra, najbolje odmah stavite duplu meru
Mekane i sočne, pravićete stalno.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)