DRUGAČIJE PUNJENE TIKVICE Sa piletinom, sočne i slasne, a meso se lepi za prste
Probajte punjene tikvice na drugačiji način, preukusne su a dijetalne, ne morate da brojite kalorije.
Potrebno je
- 2 glavice crnog luka
- 2-3 čena belog luka
- 4-5 tikvica
- 2 pileća filea
- mevena slatka paprika
- so
- biber
- sos od paradajza
- ulje
- 2 dl kisele pavlake
Priprema
Propržite crni luk na ulju pa mu dodajte beli luk. Operite tikvice, isecite ih po dužini i izdubite da napravite čamce. Meso od tikvica iseckajte na kockice i dodajte u luk. Zasebno skuvajte piletinu pa je iseckajte na kockice i dodajte smesi sa tikvicama. Dinstajte sve dok ne ispari tečnost, pa dodajte malo slatke paprike, posolite i pobiberite. Čamce od tikvica punite pripremljenom smesom pa poređajte u vatrostalnu činiju i prelijte paradajz sosom. Pečene tikvice prelijte kiselom pavlakom, pa još malo dopecite.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)