DRUGAČIJE PUNJENE TIKVICE Sa piletinom, sočne i slasne, a meso se lepi za prste
Probajte punjene tikvice na drugačiji način, preukusne su a dijetalne, ne morate da brojite kalorije.
Potrebno je
- 2 glavice crnog luka
- 2-3 čena belog luka
- 4-5 tikvica
- 2 pileća filea
- mevena slatka paprika
- so
- biber
- sos od paradajza
- ulje
- 2 dl kisele pavlake
Priprema
Propržite crni luk na ulju pa mu dodajte beli luk. Operite tikvice, isecite ih po dužini i izdubite da napravite čamce. Meso od tikvica iseckajte na kockice i dodajte u luk. Zasebno skuvajte piletinu pa je iseckajte na kockice i dodajte smesi sa tikvicama. Dinstajte sve dok ne ispari tečnost, pa dodajte malo slatke paprike, posolite i pobiberite. Čamce od tikvica punite pripremljenom smesom pa poređajte u vatrostalnu činiju i prelijte paradajz sosom. Pečene tikvice prelijte kiselom pavlakom, pa još malo dopecite.
FENOMENALNI ROLAT Rapsodija od mesa koju niko ne odbija, prste da poližete
Sočan i slasan, za prave gurmane.
DODAJTE OVO U TESTO I NARAŠĆE KAO LUDO Nikad se ne biste setili a biće mekano kao duša
Ako želite da vaše pecivo bude preukusno, primenite ovaj provereni trik.
GURMANSKA SALATA Sa slaninom i majonezom, pravi se lako, a pomera granice dobrog ukusa
Držaće vas dugo sitim, a ukućani će stajati u redu za još.
BEZGLUTENSKE PROJICE OD BLITVE Po ukusu najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića
Novak Đoković, svetski reket broj 1, iz godine u godinu, sve više pokazuje da je nenadmašiv u onome što radi. Da bi istrajao u napornim treninzima, okrenuo se ishrani bez glutena, koja sadrži puno svežeg voća i povrća. Zajedno sa suprugom Jelenom uči zdravoj ishrani i svoje naslednike Stefana i Taru. Jedan od takvih recepata je i ovaj za bezglutenske projice od blitve, kakav bi se sigurno našao na meniju porodice Đoković. Sočni zalogajčići daće snage za napore u toku dana, a nimalo neće zaostajati za onim klasičnim.
SARMICE OD ZELJA Bolje od klasičnih, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Sočne i slasne, za pravo uživanje.
Komentari (0)