PICA ROLAT Pravi se brzo i lako a svaki zalogaj je sve bolji, prste da poližete
Ako volite picu, ovaj rolat ćete obožavati. Napravićete začas a pojesti u slast.
Potrebno je:
- 500 g gotovih kora
- 4 jajeta
- 1 jogurt
- 4 kašike brašna
- 1 dl ulja
- 1 kesica praška za pecivo
- 100 g paradajz sosa
- 150 g rezane šunke
- 100 g kačkavalja
- malo mariniranih pečurki
Priprema
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Podelite kore na dva dela. Jaja umutite sa jogurtom, brašnom, uljem i praškom za pecivo. Dodajte so. Pripremljenim filom premažite svaju koru, a na poslednju staviti salamu, kačkavalj, paradajz sos i marnirane pečurke. Napravite 2 rolata pa prebacite u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 20 minuta u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, tj dok ne porumeni.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)